Udgivelser

Udvalgte udgivelser

2019: “Klar. Parat. FGU”. En interviewbaseret erfaringsopsamling og “grønspættebog” om overgangen fra KUU (Kombineret Ungdomsuddannelse) til FGU (Forberedende Grunduddannelse).
Kan læses via dette link: http://erhvervsassistent.dk/images/pages/files/KLAR_PARAT_FGU.pdf

2018: “Kort Fortalt – en praktisk guide”. Socialstyrelsens lille håndbog til bl.a. tidligere anbragte unge, der flytter i egen bolig. Kan bestilles eller læses online via dette link: https://socialstyrelsen.dk/udgivelser/kort-fortalt

2018: “Nørrebro IT-Lab Evaluering”: En interviewbaseret evalueringsrapport og brugsbog om RessourceCenter Ydre Nørrebros IT-værksted for lokale unge.

2015: “100 år med almene boliger i Fredericia”. Et anderledes indblik i en unik, lokal almen bolighistorie. For Boligkontoret Fredericia. Elektronisk udgave kan ses her: https://issuu.com/proffset/docs/gammel_bog_v2

2013: ”PÅ TRODS – stemmer fra Den Økologiske Produktionsskole på Nørrebro”, portræt- og debatbog om og for Den Økologiske Produktionsskole.

2013: ”Forældre til et barn med fysiske eller psykiske handicap – guide til hjælp og støtte”. Pjece for Socialstyrelsen. Download pjecen gratis her

2006: www.vaelglivet.dk – et online undervisningsmateriale om psykisk sundhed for Livslinien

2003: “Værd at vide om pubertet” (til forældre med pubertetsbørn) for Komiteen for Sundhedsoplysning.

2002: “Ung 99 – en seksuel profil – Unge med anden etnisk baggrund end dansk” (interviewrapport om seksualadfærd, viden og undervisningsbehov).

2001: “Et nyt liv – en brugsbog om unge mødre” (interviews, fakta og gode råd – i samarbejde med Mødrehjælpen).

2000: “Medbestemmelse nu” (inspirationshæfte til medlemmer og medarbejdere i fritids- og ungdomsklubber – i samarbejde med Ungdomsringen).

1998: “Sårbar men stærk – en brugsbog om for tidligt fødte børn” (interviews, fakta og gode råd – i samarbejde med Mødrehjælpen).

1996: “Piger – ikke kun til pynt” (inspirationshæfte til medarbejdere i fritids- og ungdomsklubber – i samarbejde med Ungdomsringen).

1996: “Tusindkunst: en ide- og inspirationsbog til arbejdet med kunst og kultur i børns institutioner” (til lærere og pædagoger – i samarbejde med Undervisningsministeriet, Kulturministeriet, Socialministeriet og Kirkeministeriet).

1994: “Sjakket – knus og kaos i et københavnsk ungdomsmiljø” (interview- og inspirationsbog til socialarbejdere).

Comments are closed.