Erfaringer & anbefalinger

Enhver kan fortælle om egne fortræffeligheder – men hvad siger kunderne og samarbejdspartnerne? Her er et udpluk af mine:

Kompetent og lydhør
Lene Byriel er en kompetent sprogarbejder med check på alt fra kommaer til deadlines – og særdeles lydhør over for opgaver, der består i at transformere verdens mangfoldige stemmer om til skrift.
Steen Nepper Larsen, lektor ved Institut for Uddannelse og Pædagogik, Aarhus Universitet i Emdrup

Skarp og velskrivende
Jeg har arbejdet sammen med Lene på bogen “PÅ TRODS”. Sjældent har jeg oplevet en så effektiv og velskrivende forfatter! Lene har simpelthen overblik og styr på sine ting. Hun er en skarp korrekturlæser og kan meget hurtigt summere essensen af en tekst op i en præcis rubrik.
Ulla Korgård, grafisk designer, designeriet

Korrekt og inspirerende
Jeg har været faglig konsulent for Lene, da hun skulle udarbejde Guiden: “Forældre til et barn med fysisk eller psykisk handicap” for Socialstyrelsen. Det var et på alle måder positivt samarbejde. Lene har udpræget flair for at skrive en tekst, så den både er mundret og let at læse – og samtidig faglig korrekt. Og så er hun sjov og inspirerende at samarbejde med, hvad der jo er guld værd for et hvert samarbejde.
Gitte Madsen, socialrådgiver og handicapkonsulent

Grundig og effektiv
Jeg har brugt Lene som korrekturlæser og sparringspartner. Lene hjalp mig med tekster på min webside og i mine bøger med kursusmateriale. Hun er grundig, hurtig og effektiv – og alt hvad jeg har sendt til hende, er blevet behandlet meget professionelt. Lene har også været min sparringspartner i forbindelse med mit firma, der var 20 år gammelt og trængte til en moderne branding.
Heidi Bille, Instruktør og IT konsulent – Dolphin Consult og Forlaget Webstudy.

Kreativ og lynhurtig
Lene er en yderst kompetent sparringspartner og journalist. Hun er kreativ og lynhurtig til at stille skarpt på tonen i din virksomhed. Hun laver en grundig research og leverer et produkt, der præcist matcher dit behov.
Annette Hilbert, erhvervspsykolog

Engageret og ultraskarp
Som redaktør på UNG-bladet var Lene i 2004 fræk – og visionær – nok til at ansætte en 13-årig medredaktør: Mig. De følgende år lærte hun mig op i faget – og med sit smittende engagement, sikre overblik og en ultraskarp redigerende pen, var hun en enestående god chef, mentor og sparringspartner. Jeg glæder mig til næste gang, vores karrierestier krydser.
Rikke Gjøl Mansø, politisk journalist hos DR Nyheder

Ansvarsfuld og idérig
Lene har været en usædvanligt god mentor. Hun har 20 års erfaring inden for det journalistiske felt, hvilket har givet hende en stor sikkerhed og bundsolide kompetencer, som hun både formår at omsætte til praksis og samtidig også deler ud af. Hun er altid meget klar i sin holdning til ting – og ikke bange for at give sin mening til kende på en saglig og sober måde. Gennem de seneste 7 år har jeg mødt mange journalister og freelancere, og Lene er én af de mest grundige, ansvarsfulde, idérige og dygtige af slagsen inden for feltet.
Helle Hartz, journalist, Aller Media

Dygtig og professionel
Lene har hjulpet mig med en annoncetekst. Hun er dygtig og professionel, hjalp med at udforme teksten efter en god snak om, hvem jeg er, hvad jeg står for og hvad jeg kan tilbyde mine kunder. Lene skal også hjælpe mig med tekst til min nye hjemmeside, som jeg er ved at få lavet.
Ole Wagner, frisør, Intercoiffure, Olewagner.dk

Comments are closed.